Äänestä suosikkiasi Papunetin kuvataidekilpailussa

18.04.2017

Papunetin kuvataidekilpailuun saapui tänä vuonna ennätysmäärä teoksia, yhteensä 494 kappaletta. Mielikuvituksellisissa töissä on käytetty monipuolisia tekniikoita kollaasista vahaliituun ja öljyväriin. Kilpailun teemana oli ystävyys.

Tänä vuonna yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan kilpailun finaaliin valittujen teosten joukosta. Äänestysaikaa on 1.5. asti.

Kuvataidekilpailun raati esivalitsi yleisöäänestykseen yhdeksän työtä. Raati arvioi töiden persoonallisuutta ja omaperäisyyttä sekä omien ajatusten ilmaisemista. Finalistien valinta oli vaikeaa, koska korkeatasoisia ja mielenkiintoisia teoksia oli niin paljon.

Papunetin edustajista ja valokuvaaja Pekka Elomaasta koostuva raati valitsee toukokuussa kuvataidekilpailun kolme voittajateosta. Voittajataiteilija saa palkinnoksi 150 euroa ja kaksi seuraavaa taiteilijaa 75 euroa. Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille lähetetään kunniakirja.

Osa Papunetin kilpailuun osallistuneista teoksista pääsee mukaan taidenäyttelyyn, joka kiertää eri puolilla Suomea. Teosten kuvia julkaistaan Papunetin verkkogalleriassa sekä sosiaalisen median kanavissa.

Kuvataidekilpailun voittajatyöt ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan 3.5.

Äänestykseen

« Takaisin