Kehitysvammaliitto hakee kouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

16.03.2017

Haluatko vaikuttaa, onko sinulla hyvät verkostot ja sosiaali- ja terveysalan osaamista? Haemme lisäresurssia Kehitysvammaliiton koulutustoiminnan ja FASD-osaamisverkoston tehtäviin. Kyse on määräaikaisesta työsuhteesta ajalla 1.5.2017-31.12.2018.

Päämäärämme on kiteytetty kahteen sanaan: pois marginaalista! Haluamme osallisuutta ja yhdenvertaisuutta eri elämänalueilla kehitys- ja puhevammaisille ihmisille ja muille, jotka tarvitsevat tukea oppimisessa, ymmärtämisessä tai kommunikaatiossa.

Tehtäväalueita ovat:
•    ammattilaisten kouluttaminen vammaisalan keskeisistä aihepiireistä,
•    lasten ja nuorten ja heitä tukevien läheisten valmentaminen ja ryhmätoiminnan kehittäminen,
•    FASD-osaamisverkoston toiminnan kehittäminen. Osaamisverkosto tarjoaa tietoa ja osaamista sikiöaikaisen alkoholialtistuksen vaurioittamien ihmisten tueksi.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme rohkeutta, innovatiivista työotetta, tiimityön taitoja ja kokemusta kouluttajana toimimisesta. Vammaisalan tuntemus on eduksi.

Haku päättyy 27.3.2017. Voit lähettää kirjallisen hakemuksen joko sähköpostilla osoitteeseen susanna.hintsala(at)kvl.fi tai postitse Susanna Hintsala, Kehitysvammaliitto, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki.

Lisätietoa:
Kehitysvammaliiton Kansalaisuusyksikön johtaja Susanna Hintsala, p. 040 741 6179 tai susanna.hintsala(at)kvl.fi
tai toiminnanjohtaja Marianna Ohtonen, p. 040 837 8340 tai marianna.ohtonen(at)kvl.fi