Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2018 pdf-muodossa (3 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

Yhteiskuntatieteellisen vammaistutkimuksen ajankohtaispäivät - Current Lines in Disability Studies – CRPD and intellectual disability

Yhteiskuntatieteellisen vammaistutkimuksen ajankohtaispäivät

Ajankohdat:
20.9.2017
21.9.2017

Virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta koulutuksessa on vielä tilaa. Mukaan voit ilmoitautua alla olevalla lomakkeella 18.9.2017 asti mikäli ajankohtaispäivissä on tuolloin vielä tilaa.

Sisältö: Suomi ratifioi 10.6.2016 vammaisten ihmisten oikeuksia koskevan YK:n yleissopimuksen. Miten ihmisoikeudet ja kansalaisuus toteutuvat vammaisten ihmisten elämässä? Yhteiskuntatieteellisen vammaistutkimuksen ajankohtaispäivät kutsuu mukaan sinut yhdessä tutkijoiden ja kehittäjien kanssa seminaariin pohtimaan, mitä YK:n vammaissopimus tarkoittaa lainsäädännön, tutkimuksen ja käytännön työn kannalta.
Seminaari aloitetaan kokemusasiantuntijoiden näkökulmilla. Lisäksi tutkijat kertovat tutkimuksista, jotka liittyvät vaikeasti vammaisten hyvään elämään, palkkatyöstä kansalaisuuden ehtona ja uusien asumisratkaisujen merkityksistä.

Alustava ohjelma:
Alustavaan ohjelmaan pääset tutustumaan tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 30.8.2017.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helka tarjoaa ns. sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Osallistumismaksu on 160 euroa/1pv ja 270 euroa/2pv.
Kehitysvammaliiton jäsenille osallistumismaksu on 160 euroa/1pv ja 243 euroa/2pv
Päätoimisten opiskelijoiden osallistumismaksu on 80 euroa/1 pv ja 160 euroa/2 pv.
Justed-verkoston jäsenenä olet oikeutettu alennukseen.
Osallistumismaksu sisältää tapahtuman lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen.
Paikkakunta Helsinki
Paikka Kehitysvammaliitto ry, 4. krs, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste