Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

OPH:n päätösseminaari: Koulusta töihin –seminaari

Ajankohta: 30.11.2016

Kohderyhmä:

VAIN Ammatillisen koulutuksen opettajat, ohjaajat, opinto-ohjaajat, opiskelijahuollon työntekijät ja hallinnon ammattilaiset.

Sisältö:

  • Miten siirtymävaihe koulusta töihin saadaan toimivaksi?
  • Miten yhteistyö eri toimijoiden välillä sujuu?
  • Miten tukea tulevaa työllistyjää polullaan?

Näihin kysymyksiin näkemyksiä tuo kotimaisten toimijoiden lisäksi apulaisprofessori Laura Owens Yhdysvalloista. Hän on tutkinut vammaisten ihmisten siirtymävaihetta koulusta aikuisuuteen ja perehtynyt työnantajanäkökulmaan vammaisten ihmisten työllistymisen tukemisessa.

Tule mukaan seminaariin tapaamaan muita työllistymistä tukevia ammattilaisia ja ammatillisen koulutuksen henkilöstöä!

Seminaarissa ei itsessään ole tulkkausta, mutta diaesitys käännetään suomen kielelle etukäteen.

Ohjelma

Seminaarin alustavaa ohjelmaan pääset tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 9.11.2016.

Muuta
Tapahtuma on yksipäiväinen, mutta aiheesta järjestetään työpaja Laura Owensin opastuksella seuraavana päivänä 1.12.2016! Työpaja on erillinen tapahtuma. Lisätietoa ja ilmoittautuminen erillisellä koulutussivulla osoitteessa: www.kehitysvammaliitto.fi/kalenteri
 

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Olemme varanneet huonekiintiöt Scandic Parkista.
Tästä hotelleista jokainen osallistuja voi halutessaan itse varata majoituksen.

* Scandic Park
Mannerheimintie 46, 00260 HELSINKI
puh. (09)  47371
e-mail:parkhelsinki@scandichotels.com

Huonehinnat ovat:

  • Yhden hengen huone 159 EUR/huone/vrk
  • Kahden hengen huone 179 EUR/huone/vrk

Huonehintaan sisältyy luomutuotteita sisältävä aamiainen ja langaton internet. Pysäköinti onnistuu hotellin autotallissa tai pihalla.

Huoneet varataan suoraan hotellista joko sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoitattehan varatessanne varaustunnuksen KEH291116.

Majoituskiintiö on voimassa 15.11.2016 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen huoneet vapautuvat automaattisesti takaisin hotellin myyntiin. Tämän jälkeen saapuvat uudet varaukset hotelli vahvistaa huonetilanteesta riippuen sekä kyseisen päivän hinnan mukaisesti.

Mikäli haluatte majoituksen laskutukseen niin tarkistettehan, että teillä on voimassa oleva laskutussopimus Scandic Hotels:in kanssa.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helkan sopimuskäytäntö on muuttunut:

Hotelli Helka tarjoaa sopimushinnan sijaan ns. sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan hotellin internetsivuilta osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: projektipäällikkö Tea Kairi, Puh. 050 537 0196
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, Puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuMaksuton. Opetushallituksen tukemana (maksuton opetushenkilöstön täydennyskoulutus). Samasta oppilaitoksesta voi osallistua 1-3 henkilöä.
PaikkakuntaHelsinki
PaikkaScandic Park, (View 1), Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki
JärjestäjäKehitysvammaliitto

Liitteet

Alustava ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste