Koulutus- ja tapahtumakalenteri

Palaa takaisin koulutuksiin

Sadassa vuodessa kansalaiseksi -juhlakonferenssi

Ajankohdat29.3.2017
30.3.2017
Ilmoittautuminen viimeistään28.2.2017
OsallistumismaksuOsallistumismaksu on 180 euroa/1pv ja 290 euroa/pv. Eläkäläisten ja päätoimisten opiskelijoiden osallistumismaksu on 80 euroa/pv ja 150 euroa/2pv. Osallistumismaksuista ei tule Kehitysvammaliiton jäsenalennusta. Osallistumismaksuun sisältyvät konferenssin ohjelman lisäksi kaikki ohjelman mukaiset tarjoilut (aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaat sekä cocktail-tilaisuus).
Ryhmäalennus 10% perushinnasta jo osallistujia samasta organisaatiosta yli 3.
PaikkakuntaHelsinki
PaikkaRoyal Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki
JärjestäjäKehitysvamma-alan asumisen neuvottelukunta

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä oli 28.2. Tapahtumassamme on kuitenkin vielä tilaa, joten tervetuloa mukaan. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 15.3 asti. Huomioitiin kuitenkin, että peruutusehdot ovat astuneet voimaan.

Sisältö:

Suomi täyttää sata vuotta! Millaista on kehitysvammaisen ihmisen elämä tämän päivän Suomessa? Miten kansalaisuus toteutuu ja kuka lopulta tekee ne elämän tärkeimmät ratkaisut? Kaksipäiväisessä konferenssissa seuraamme kehitysvammaisen ihmisen matkaa satavuotiaan Suomen kansalaiseksi. Juhlimme vuonna 2016 ratifioitua vammaisten ihmisten oikeuksia koskevaa YK:n yleissopimusta ja pohdimme samalla, mitä vastuita tulevaisuus tuo meille tullessaan. Kuulemme konferenssin aikana useita kokemusasiantuntijoita ja alan johtavia tiennäyttäjiä. 

Alustava ohjelma

Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Huom! Kyseisenä ajankohtana Helsingissä pidetään taitoluistelun MM-kilpailut. Tästä syystä hotellien varausaste on kovin korkea ja suosittelemme varaamaan hotellihuoneet hyvissä ajoin!

Olemme varanneet huonekiintiöt Cumulus Meilahdesta ja Hotel Arthurista.
Näistä hotelleista jokainen osallistuja voi halutessaan itse varata majoituksen.

* Cumulus Meilahti
Tukholmankatu 2, 00250 HELSINKI
puh. 0200 48146
e-mail: meilahti.cumulus@restel.fi

Huonehinnat ovat ajalle 28.-30.3.2017:

  • Yhden hengen huone 116 EUR/huone/vrk
  • Kahden hengen huone 136 EUR/huone/vrk

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen. Huoneita on rajoitettu määrä varattavissa.

Huoneet varataan suoraan hotellista joko sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoitattehan varatessanne varaustunnuksen "KVANK 2017".

Majoituskiintiö on voimassa 29.2.2017 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen huoneet vapautuvat automaattisesti takaisin hotellin myyntiin. Tämän jälkeen saapuvat uudet varaukset hotelli vahvistaa huonetilanteesta riippuen sekä kyseisen päivän hinnan mukaisesti.

Mikäli haluatte majoituksen laskutukseen niin tarkistettehan, että teillä on voimassa oleva laskutussopimus Restelin kanssa.

* Hotel Arthur
Vuorikatu 19, 00100 HELSINKI
puh. 09 1734 4200
e-mail: myyntipalvelu@hotelarthur.fi tai vastaanotto@hotelarthur.fi

Huonehinnat ovat ajalle 28.-30.3.2017:

  • Yhden hengen huone 145 EUR/huone/vrk
  • Kahden hengen huone 160 EUR/huone/vrk

Huonehintaan sisältyy buffet-aamiainen. Huoneita on rajoitettu määrä varattavissa.

Huoneet varataan suoraan hotellista joko sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoitattehan varatessanne varaustunnuksen "KVANK 2017".

Majoituskiintiö on voimassa 28.2.2017 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen huoneet vapautuvat automaattisesti takaisin hotellin myyntiin. Tämän jälkeen saapuvat uudet varaukset hotelli vahvistaa huonetilanteesta riippuen sekä kyseisen päivän hinnan mukaisesti.

Mikäli haluatte majoituksen laskutukseen niin tarkistettehan, että teillä on voimassa oleva laskutussopimus Hotel Arthurin kanssa.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helka tarjoaa sopimushinnan sijaan ns. sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan hotellin internetsivuilta osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Lisätietoa:

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Ilmoittautuminen on päättynyt.