Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Papunetin kuvatyökalut käyttöön

Ajankohta: 10.3.2017 klo 09:00 - 16:00

Ohjelma

Klo 09:00 - 12:00 Kuvatyökalu-työpaja

Klo 13:00 - 16:00 Papuri-työpaja

Voit osallistua joko aamu- tai iltapäivään tai molempiin!

Sisältö

Työpajassa osallistujat työstävät kuvallisia materiaaleja Papunetin Kuvatyökalulla sekä Papuri-verkkokirjatyökalulla. Molempien työpajojen alussa käydään läpi työkalujen ominaisuudet, jonka jälkeen jokainen työstää materiaaleja omien käyttötarpeidensa mukaan. Työpajan ohjaajat neuvovat tarvittaessa materiaalien valmistuksessa.

Materiaalien valmistuksessa hyödynnetään Papunetin kuvapankin kuvia. Osallistujat voivat tuoda mukanaan myös omia kuvatiedostoja. Mieti siis jo ennakkoon, millaisia materiaaleja haluat oppia tekemään ja tuo tarvittaessa omia kuvatiedostojasi.

Verkkokirjojen tekemisessä voit käyttää kuvien lisäksi lyhyitä videotallenteita (max 30 sekuntia) sekä äänitiedostoja. Voit tuoda myös niitä mukanasi.

Työpajaan voi tuoda oman kannettavan tietokoneen tai käyttää koulutuskoneitamme.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 3.3.2017

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Lisätietoa

  • Sisällöstä: verkkotoimittaja, toimintaterapeutti Maija Ylätupa, puh. 040 5337 321
  • Käytännön järjestelyistä: osastosihteeri Marjo Timonen, puh. 09 3480 9223


Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä -kuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi. Muistattehan huonetta varatessanne ilmoittaa, että olette tulossa Kehitysvammaliiton tilaisuuteen. Näin teille huomioidaan sopimushintamme.

Peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan ilmoittautumaasi työpajaan, ILMOITA siitä meille niin voimme tarjota paikkaa mahdollisesti jonossa olevalla.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuIlmainen
PaikkakuntaHelsinki
PaikkaKehitysvammaliitto ry, 3. krs, kokoushuone, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki
JärjestäjäPapunet-verkkopalvelu
KouluttajaKehitysvammaliiton Papunet-verkkopalvelun asiantuntija

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste