Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

FASD – mentorien 2. koulutuspäivä

Ajankohta: 31.3.2017 klo 12:00 - 15:00

Sisältö

Opinnäytetyön FASD –lapsen ja nuoren sijaisvanhempien tuen tarpeet esittely

Ajankohtaiset FASD -asiat

Yhteistä työskentelyä ao. aiheista:

  • Käynnistyneet mentoroinnit
  • Mentorointiin liittyvät sisällölliset ja käytännön kysymykset 

Kohderyhmä
Tämä tilaisuus on jatkoa FASD –mentorien 1. koulutuspäivään 21.4.2016 (Tampereen kylpylä) osallistuneille. 2. koulutuspäivään voivat siis osallistua vain 1. koulutuspäivään osallistuneet!

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 17.3.2017.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: FASD -koordinaattori Sari Somer, P. 044 906 3765

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helka tarjoaa sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuTilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu.
PaikkakuntaHelsinki
PaikkaKehitysvammaliitto ry, 3. krs, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki
JärjestäjäKehitysvammaliitto ry
KouluttajaFASD –koordinaattori Sari Somer sekä FASD –asiantuntija Anna Asikainen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste