Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

FASD Suomi -verkoston starttipäivä

Ajankohta: 30.5.2017

Sisältö

Starttipäivä on tarkoitettu FASD-verkoston jäsenille.

Nyt on aika kääriä hihat ja ryhtyä töihin. Kehitysvammaliitto järjestää kevään aikana kolme verkoston starttipäivää, joista verkoston jäsenet voivat valita itselleen sopivamman ajankohdan ja paikan. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Ohjelma on jokaisessa päivässä sama.

Ohjelma:

Klo 12 – 12.30 Kahvi
Klo 12.30 – 13.00 FASD pähkinänkuoressa ja nuoren puheenvuoro
Klo 13 – 15 Verkostotyöskentely: Keskustelua alueen FASD-tilanteesta ja starttipäivään osallistujien toiveita verkoston suhteen

Valitse haluamasi päivä:

  • Helsinki 27.4.
    Kehitysvammaliitto (luentosali, 4. krs), Viljatie 4 A, 00700 Helsinki
  • Tampere 18.5.
    Tulppaanitalo (alakerran luentosali), Pinninkatu 51, 33100 Tampere   
  • Kajaani 30.5.
    Kajaanin keskussairaala (pieni luentosali), Sotkamontie 13, 87100 Kajaani

Tietoa verkostosta saa mielellään levittää eteenpäin! Linkki FASD Suomi –verkostoon ilmoittautumiseen: http://www.kehitysvammaliitto.fi/suomeksi/tietoa-liitosta/alkoholi-ja-raskaus-fasd/fasd-suomi-verkosto/fasd-suomi-verkostoon-liittyminen/

Verkosto tarjoaa tietoa, kontakteja ja yhteistyöfoorumin. Se välittää uutisia, innovaatioita ja uutta tutkimustietoa. Yhteistyöllä parannamme FASD-lasten, -nuorten ja -aikuisten asemaa yhteiskunnassa!

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 16.5.2017.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: FASD -koordinaattori Sari Somer, P. 044 906 3765

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuTilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu.
PaikkakuntaKajaani
PaikkaKajaanin keskussairaala (pieni luentosali), Sotkamontie 13, 87100 Kajaani
JärjestäjäKehitysvammaliitto ry
KouluttajaFASD –koordinaattori Sari Somer

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste