Kohdataan-hack 13.-14.1.

Kohdataan-hack 13.-14.1.2018

Kohdataan-hackathonissa innovoidaan tulevaisuuden saavutettavaa somepalvelua, jossa on helppo kohdata ihmisiä ja löytää uusia ystäviä.

Kohdataan-hack kokoaa eri alojen osaajia yhteisen haasteen ääreen. Tapahtumassa on mahdollisuus myös verkostoitua ja tavata maan johtavia saavutettavuus-, peli-, palvelumuotoilu- ja ohjelmistoalojen sekä mielen hyvinvoinnin asiantuntijoita.

Tapahtuman järjestää Somettamalla uutta kohtaamista -hanke, jossa kehitetään uudenlaista, kaikkia käyttäjiä palvelevaa saavutettavaa mobiilia somepalvelua.

Miksi nykyiset somepalvelut eivät riitä?

Nykyiset somepalvelut ovat monelle haastavia. Niitä voi olla eri syistä vaikea käyttää, ne voivat olla teknisesti tai sisällöllisesti hankalia. Niiden ominaisuudet kuten turvallisuus mietityttää – mihin tietoni menevät, ja mihin niitä käytetään? Kaikissa palveluissa ei saada kiusaamista kuriin. Palvelut eivät välttämättä vastaa tarpeita. Monissa palveluissa viestitään olemassa olevien ystävien kanssa, mutta entä jos niitä ei ole, miten löytää uusia ystäviä? Tai palveluiden kautta etsitään seurustelukumppania, mutta entä jos kaipaan juttu- tai harrastuskaveria?

Unohdetaan helppokäyttöiset Facebookit ja nerokkaat Tinderit, etsitään tuoreita ideoita ja tapoja tutustua uusiin ihmisiin somessa!

 

Tapahtumaan on valittu ilmoittautumisten perusteella 50 osallistujaa.

Tapahtumapaikka:

Yle, Huoltamo, Uutiskatu 5, Helsinki
la 13.1.2018 klo 9 – su 14.1.2018 klo 18

Lisätietoa: projektipäällikkö Tanja Räsänen, p. 0400 675 674