Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2018 pdf-muodossa (3 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

Aktiiviseksi kansalaiseksi: Henkilökohtaisen budjetoinnin kick-off

Ajankohta: 15.2.2018

Paikka: Helsinki Congress Paasitorni, Juho Rissanen (1 1/2 krs.), Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki

Osallistumismaksu: Kokonaishinta 120 €. (Ei Kehitysvammaliiton jäsenalennusta.) Eläkeläisten ja päätoimisten opiskelijoiden osallistumismaksu on 60 euroa. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen lisäksi lounaan sekä iltapäiväkahvit.

Kouluttajat: Christy Lynch ja suomalaiset asiantuntijat.
Huom! Christy Lynchin osuudelle ei ole tulkkausta.

Sisältö:
Irlantilainen toimitusjohtaja Christy Lynch luo katsauksen henkilökohtaisen budjetoinnin kehittämiseen kotimaassaan. Hän kertoo tutkimuksestaan, jossa kuvataan miten eri maissa taloudelliset varat on allokoitu eli jaettu uudelleen henkilökohtaisiksi budjeteiksi.

Päivässä puhuvat myös suomalaiset asiantuntijat, jotka ovat olleet mm. mukana pilotoimassa budjetointia.

Alustava ohjelma
Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä oli 15.1.2018

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa:

Matkat ja majoitus
Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.
Hotelli Helka tarjoaa sopimushinnan sijaan ns. sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.
Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Hostelli:
Myö Hostel työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia oikeisiin työsuhteisiin, oikealla palkalla.
Myö Hostellissa yöpymällä teet työelämästä tasa-arvoisempaa!

Myö Hostel sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla (Tenholantie 10 F, 00280 Helsinki). Varaukset osoitteesta: www.booking.com

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kokonaishinta 120 €. (Ei Kehitysvammaliiton jäsenalennusta). Eläkeläisten ja päätoimisten opiskelijoiden osallistumismaksu on 60 euroa. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit.
Paikkakunta Helsinki
Paikka Helsinki Congress Paasitorni, Juho Rissanen (1 1/2 krs.), Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry yhdessä Kehitysvammaisten Palvelusäätiö sr kanssa
Kouluttaja Christy Lynch ja suomalaiset asiantuntijat

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste