Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2018 pdf-muodossa (3 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHTII MUKAAN Muistisairaudet ja kehitysvammaisuus, Oulu

Ajankohta: 18.4.2018

Viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, mutta koulutuksessa on vielä vapaita paikkoja. Mukaan pääset ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella aina 16.4. mennessä.

Sisältö:
Etenevät muistisairaudet ovat kansantauteja siinä missä sydän- ja verisuonisairaudetkin. Muistisairaudet rappeuttavat aivoja ja heikentävät laaja-alaisesti toimintakykyä. Kehitysvammaisilla muistisairaudet voivat alkaa missä iässä tahansa ja ne yleistyvät iän myötä. On tärkeää tunnistaa kehitysvammaisten henkilöiden muistisairauksien oireet, ymmärtää niiden tuoma muutos ja suunnitella henkilölle sopiva hoito ja tuki.
Päivän aikana käsitellään yleisimmät etenevät muistisairaudet, tuen ja hoidon keskeiset elementit sekä tarkastellaan muistisairautta hoitavan sekä muistisairaan henkilö näkökulmasta.

Tapahtuma toteutetaan samansisältöisinä seuraavilla paikkakunnilla: 17.5.2018 Vaasa.

Alustava ohjelma:
Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Omakustannelounas:
Lounasbuffet ravintolassa 14€/hlö
sisältäen salaatteja noutopöydästä, leivät ja levitteet, 3 pääruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoan ja kahvin tai haudutetun teen. Jotta ravintola tietää varautua riittävään lounastajamäärään, pyydämme ystävällisesti ennakkoilmoittautumaan alla olevan ilmoittautumislomakkella.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä:
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 28.3.2018.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä:kouluttaja Outi Raunetvuo, puh. 045 7733 4494
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Matkat ja majoitus
Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää 28.3.2018. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kokonaishinta on 180€ (Kehitysvammaliiton jäsenalennus 162€). Osallistumismaksu sisältää koulutuksen lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit. Kysy myös ryhmäalennusta.
Paikkakunta Oulu
Paikka Hotelli Lasaretti, Merikoski-sali, Kasarmintie 13, 90130 Oulu
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry
Kouluttaja Kouluttajina toimivat projektipäällikkö Maria Eriksson, Pohjois- Savon Muisti ry, MUISTIKKA -hanke, kouluttaja Outi Raunetvuo, Kehitysvammaliitto

Liitteet

Alustava ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste