Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2018 pdf-muodossa (3 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

Kehitysvammaperhehoidon valtakunnalliset koulutuspäivät

Kehitysvammaperhehoidon valtakunnalliset koulutuspäivät

Ajankohdat:
19.9.2018
20.9.2018

Virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta mukaan mahtuu vielä. Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella aina 12.9. asti. Huomaathan kuitenkin, että peruutusehdot ovat astuneet jo voimaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Paikka: Break Sokos Hotel Flamingo, tila: Pelikaani 1, Tasetie 8, 01510 Vantaa

Kohderyhmä: Perhehoitajat, perhehoitoa järjestävät ja muut asiasta kiinnostuneet

Sisältö: Kehitysvammaperhehoidon valtakunnalliset koulutuspäivät kokoaa yhteen perhehoitajia sekä perhehoidon työntekijöitä ja luottamushenkilöitä.
Päivillä puidaan alan ajankohtaisia kysymyksiä ja voimaannutaan vertaistuesta. Päiville ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.

Alustava ohjelma:
Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Matkat ja majoitus:
Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan. Hotellihuone ei sisälly koulutuksen osallistumismaksuun.

Majoituskiintiö:
Break Sokos Hotel Flamingoon on varattu majoituskiintiö aikavälille 19.-20.9.2018 asti. Jokainen osallistuja varaa majoituksen itse kiintiöstämme.

Huonehinnat ovat:
•yhden hengen Standard huone, 120 euroa/huone/yö
•kahden hengen Standard huone, 140 euroa/huone/yö

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv.

Huonekiintiö on voimassa 4.9.2018 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen huoneet vapautuvat automaattisesti takaisin hotellin myyntiin päivän hinnan mukaisesti.
 Huoneet käytössänne saapumispäivänä klo 15.00 alkaen. Luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Varaukset voi tehdä internetinkautta: www.sokoshotels.fi/fi/hotellit, tai puhelimitse Sokos Hotel myyntipalvelusta puh. 020 1234 600. Varauksen voi tehdä myös sähköpostilla: flamingo.vantaa@sokoshotels.fi

Varaustunnus "Perhehoidon päivät" tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä:
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 29.8.2018.

Viihdekeskus Flamingossa pääset helposti irti arjesta ja nautit vapaa-ajasta. Flamingossa on laadukas hotelli ja paljon viihdettä – mm. Finnkinon elokuvateatteri, vesipuisto, Spa kylpylä, kauneushoitoja, virtuaalipuisto, Megazone, hohtogolf ja keilausta

Lähestymisohjeet löydät tästä.

Koulutusinfo:

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa
• Sisällöstä: kouluttaja Outi Raunetvuo P. 045 7733 4494.
• Käytännön järjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, P. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää (29.8.2018). Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
 Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

 Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

 Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin

Osallistumismaksu Kokonaishinta kahdelta päivältä on 240€. Kokonaishinta yhdeltä päivältä 150€. Ei Kehitysvammaliiton jäsenalennusta.
Osallistumismaksu sisältää koulutuksen lisäksi aamukahvin ja iltapäiväkahvit sekä lounaat.
Paikkakunta Vantaa
Paikka Break Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8, 01510 Vantaa
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry yhdessä Perhehoitoliitto ry:n kanssa
Kouluttaja Outi Raunetvuo

Liitteet

Alustava ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste