Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2018 pdf-muodossa (3 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

ALUSTAVA Kehitysvammaisuus - laajemmat verkkokurssiopinnot

Ajankohta: 11.9.2018 klo 13:00 - 14:00

Sisältö:
Kurssi aloitetaan webinaarilla 11.9.2018 klo 13-14.00 ja jatkuu itseopiskeluna verkossa. Verkkokurssilla syvennytään tarkemmin vammaisuuteen ja kehitysvammaisuuteen sekä perehdytään ympäristön ja toimintakyvyn välisiin yhteyksiin.
Kurssi sisältää neljä koulutuskokonaisuutta, jotka sisältävät tehtäviä, joista saa palautteen.

Alustava ohjelma:
Avaa ohjelma tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 28.8.2018.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen toteutus: kouluttaja Outi Raunetvuo, puh. 045 7733 4494
  • ilmoittautumiset ja peruutukset: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää 28.8.2018. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kokonaishinta: 320€ (Kehitysvammaliiton jäsenhinta 288€) Pyydä tarjous ryhmäalennuksesta tai organisaatiollesi räätälöidystä koulutuspaketista.
Paikkakunta verkkokurssi
Paikka verkkokurssi
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry
Kouluttaja Outi Raunetvuo

Liitteet

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 28.8.2018

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste