Koulutuskalenteri
Kuva: Pekka Elomaa

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2019 pdf-muodossa (4 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

PERUTTU Yhteisöjen sisäiset valmentajat - Tukea yksilökeskeisen toimintakulttuurin juurruttamiseen

Ajankohdat:
5.9.2018
3.10.2018
6.11.2018

Paikka Kehitysvammaliitto ry, 4. krs, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki

Kohderyhmä:
Yksilökeskeisen elämänsuunnittelun peruskurssin käyneet.

Sisältö:
Koulutus kestää kaksi lukukautta ja koostuu kahdesta seminaarista sekä seitsemästä koulutuspäivästä. Koulutukseen kuuluu myös erilaisia välitehtäviä ja lopputyö.
Koulutuksen jälkeen opiskelija pystyy valmentamaan työntekijöitä laadukkaaseen yksilökeskeiseen suunnittelutyöhön, tukiprofiilin tekoon sekä toimintaan. Sisäinen valmentaja osaa myös kouluttaa uutta henkilökuntaa käyttämään karttaa, polkua ja toimintasuunnitelmaan suunniteltuja välineitä. Näiden lisäksi opiskelija harjoittelee käyttämään erilaisia oman työtavan arviointiin suunniteltuja välineitä ja osaa toimia erilaisissa valmennus- ja koulutustilanteissa niiden vaatimalla tavalla. Hän tietää myös miten yksilökeskeisen työkulttuurin vaikuttavuutta voidaan mitata.

Alustava ohjelma:
Alustava ohjelma lisätään myöhemmin.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 15.8.2018.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä:
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Matkat ja majoitus
Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helka tarjoaa sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Muut hotellit:
Original Sokos Hotel Vantaa
Hertaksentie 2,
Tikkurilan asema-aukio
01300 Vantaa
hotelvantaa.vantaa@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

Lisää hotellivaihtoehtoja: www.visithelsinki.fi/majoitu-ja-nauti/majoitus/hotellit-helsingissa

Hostelli:
Myö Hostel työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia oikeisiin työsuhteisiin, oikealla palkalla.
Myö Hostellissa yöpymällä teet työelämästä tasa-arvoisempaa!

Myö Hostel sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla (Tenholantie 10 F, 00280 Helsinki). Varaukset osoitteesta: www.booking.com

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää 15.8.2018. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kokonaishinta on 1200€ (Kehitysvammaliiton jäsenalennus 1080€). Osallistumismaksu sisältää koulutuksen lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit.
Kysy myös ryhmäalennusta.
Paikkakunta Helsinki
Paikka Kehitysvammaliitto ry, 4. krs, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry

Tietosuojaseloste