Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2018 pdf-muodossa (3 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

Tuotetaan yhdessä – videot toiminnan kuvaajina

Ajankohdat:
13.9.2018
11.10.2018

Mitä lisäarvoa videointi voi tuoda työtoiminnan ja vapaa-ajalla tapahtuvan toiminnan ohjaukseen? Video voi tukea eri työtehtävien opastusta ja esittelyä työ- ja toimintakeskuksissa. Videoita voi myös hyödyntää asuntoloiden vapaa-ajan toiminnassa, esimerkiksi retkien ja vierailujen dokumentoinnissa sekä kerhotoiminnan rikastuttamisessa.

Koulutus on käytännönläheinen ja tarjoaa runsaasti erilaisia esimerkkejä videoiden hyödyntämisestä. Sen tavoitteena on antaa ohjaajille perustaidot erilaisten videoiden tuottamiseen ja hyödyntämiseen ohjaustyössä asiakkaan kanssa. Koulutuksessa käytetään iMovie-sovellusta (iPad). Koulutus on kaksipäiväinen ja sisältää runsaasti käytännön harjoittelua (erityisesti toinen päivä).

Koulutuksen sisältöjä: videointitekniikan, tarinankerronnan ja julkaisemisen perusteet, kuvaaminen iPadilla (kuvat/videot ja niiden muokkaaminen) sekä iMovie-sovelluksen monipuolinen käyttö. Koulutuksessa tutustutaan myös muihin hyödyllisiin sovelluksiin, jotka tukevat teemaa.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 30.8.2018

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.

Lisätietoa

  • Sisällöstä: asiantuntija Paula Jägerhorn, puh. 040 523 4830, paula.jagerhorn@kvl.fi
  • Käytännön järjestelyistä: osastosihteeri Marjo Timonen, puh. 09 3480 9223, marjo.timonen@kvl.fi


Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä -kuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi. Muistattehan huonetta varatessanne ilmoittaa, että olette tulossa Kehitysvammaliiton tilaisuuteen. Näin teille huomioidaan sopimushintamme.

 

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu 280€ (252€ jäsenhinta)
Paikkakunta Helsinki
Paikka Kehitysvammaliitto
Viljatie 4 A
00700 HELSINKI
Järjestäjä Oppimateriaalikeskus Opike
Kouluttaja KM Paula Jägerhorn ja KM Sakari Kilkki

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 30.8.2018

11 paikkaa vapaana

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste