Koulutuskalenteri
Kuva: Pekka Elomaa

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2019 pdf-muodossa (4 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHDIT MUKAAN Tekoäly ja robotit hyvinvoinnin palveluksessa - Kehitysvammaliiton opintopäivät 2019

Kehitysvammaliiton opintopäivät

Ajankohdat:
20.3.2019 09:30 - 16:30
21.3.2019 09:00 - 15:00

Paikka: Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on mennyt, mutta tapahtumassa on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella aina 15.3. mikäli tapahtuma ei myydä sitä ennen loppuun. Huomioithan kuitenkin peruutusehtomme.

Mitä jokaisen olisi hyvä tietää tekoälystä ja roboteista? Miten ne tulevat vaikuttamaan työhön ja arkeen tulevaisuudessa? Miten tekoäly auttaa jokaista kansalaista saamaan tarvitsemansa palvelut helposti? Tuoko tekoäly sujuvat ja saumattomat palvelupolut?

Tästä kertoo valtiovarainministeriön erityisasiantuntija Aleksi Kopponen, joka on mukana kansallisessa tekoälyohjelmassa Aurorassa.
Miten varmistamme, että tekoäly kunnioittaa ihmisoikeuksia ja palvelee hyvinvointia? Tätä kysymystä valottaa Meeri Haataja Suomen tekoälyohjelman etiikkatyöryhmästä. Kuljetusroboteista ja voimaliiveistä palvelutaloissa kertoo Päivi Heikkilä VTT:ltä.
Puhujina mukana myös mm. Katri Saarikivi ja Cristina Andersson. Tapahtumatorilla eri toimijat kertovat käytännön kokemuksistaan.

Alustava ohjelma:
Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Illanvietto klo 18-23.00.
Illanvieton kokonaishinta on 40€/hlö (alv0%). Illanvietto pitää sisällään oheisen menun.

Illanvieton pitopaikkana on Katto Sauna & Lounge hotellin ylimmässä kerroksessa. Illanvieton aikana on mahdollisuus saunoa upeissa maisemissa Helsingin kattojen yllä. Saunatilaan pääset tutustumaan tästä. Huomioithan kuitenkin, että saunaan mahtuu kerrallaan kahdeksan saunojaa.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä oli 20.2.2019.

Koulutusinfo
•Mikäli organisaatiosta ilmoittautuu enemmän kuin 4 osallistujaa pyydä tarjous osallistumismaksuista sähköpostitse osoitteesta: mirka.oksanen@kvl.fi
•Tapahtuman toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
•Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
•Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa
• Päivien sisällöstä: kouluttaja Niina Sillanpää, puh. 040 775 1411
• Käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Matkat ja majoitus:
Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.
Olemme varanneet huonekiintiöt Radisson Blu Seaside Hotellista. Hotellista jokainen osallistuja voi halutessaan itse varata majotuksen.

*Radisson Blu Seaside Hotel
Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki
puh. 020 1234 700 / yksittäiset huonevaraukset tai sähköpostilla
s-posti: reservations.finland@radissonblu.com
Huonehinnat ovat ajalle 19-21.3.2019
Yhden hengen huone 125 EUR/huone/vrk
Kahden hengen huone 145 EUR/huone/vrk   

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteyss (Wi-Fi) ja alv. Huoneita on rajoitettu määrä varattavissa. 

Majoituskiintiö on voimassa 5.3.2019 klo 20.00 saakka, jonka jälkeen varaamatta jääneet huoneet vapautuvat automaattisesti hotellin yleiseen myyntiin päivän hinnalla.

Sijainti ja kulkuyhteydet:

Radisson Blu Seaside Hotel sijaitsee Helsingin länsipuolella Ruoholahdessa.

Hotelli on hyvien yhteyksien päässä, liikutpa sitten autolla, yleisillä kulkuneuvoilla tai jalkaisin. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on reilun puolen tunnin ajomatka omalla autolla tai taksilla. Maanalaisen pysäkille (Ruoholahti) on matkaa 500 metriä. Raitiovaunu 6:n päätepysäkki on hotellin edessä, sillä pääsee kätevästi Bulevardia pitkin Mannerheimintielle ja vaikkapa rautatieasemalle. Rautatie- ja linja-autoasemille on matkaa reilu kilometri. Omalla autolla liikkuville on hotellissa maksullinen, lämmin autotalli.

Jos liikut jalkaisin, kulkee mukavin reitti Mannerheimintielle Helsingin sydämeen Bulevardia pitkin.

Länsiterminaali, joka on useimpien Tallinnan laivojen lähtösatama, sijaitsee vajaan kilometrin päässä hotellista. Muihin Helsingin laivaterminaaleihin on matkaa noin 2 kilometriä.

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää (20.2.). Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Osallistumismaksu on 180 euroa/1pv ja 340 euroa koko tapahtuma.
Kehitysvammaliiton jäsenyhteisöjen edustajille osallistumismaksu on 162 euroa/1pv ja 306 euroa/koko tapahtuma.
Eläkeläisten ja päätoimisten opiskelijoiden osallistumismaksu on 85 euroa/1 pv ja 170 euroa/koko tapahtuma.
Organisaatiot ovat oikeutettuja ryhmäalennukseen (20%:a) mikäli vähintään 4 osallistujaa osallistuu samasta organisaatiosta.

Osallistumismaksuun sisältyvät konferenssin ohjelman lisäksi kaikki ohjelman mukaiset tarjoilut lukuun ottamatta illanviettoa (40€/hlö).
Paikkakunta Helsinki
Paikka Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry
Kouluttaja Mm. visionääri ja innostaja Cristina Andersson sekä Aivotutkija Katri Saarikivi, Helsingin yliopisto

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste