Koulutuskalenteri
Kuva: Pekka Elomaa

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2019 pdf-muodossa (4 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHTII MUKAAN Muistisairaudet ja kehitysvammaisuus, Turku

Ajankohta: 7.5.2019

Koulutuksessa on vielä tilaa. Ilmoittautumalla alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta pääset mukaan. Ilmoittautua voi aina 6.5. asti mikäli koulutuksessa on tuolloin vielä tilaa.
Huomioithan kuitenkin, että peruutusehdot ovat astuneet jo voimaan.

Sisältö: 
Etenevät muistisairaudet ovat kansantauteja siinä missä sydän-­ ja verisuonisairaudetkin. Muistisairaudet rappeuttavat aivoja ja heikentävät laaja­-alaisesti toimintakykyä. Kehitysvammaisilla muistisairaudet voivat alkaa missä iässä tahansa ja ne yleistyvät iän myötä. On tärkeää tunnistaa kehitysvammaisten henkilöiden muistisairauksien oireet, ymmärtää niiden tuoma muutos ja suunnitella henkilölle sopiva hoito ja tuki.

Päivän aikana käsitellään yleisimmät etenevät muistisairaudet, tuen ja hoidon keskeiset elementit sekä tarkastellaan muistisairautta hoitavan sekä muistisairaan henkilön näkökulmista. Asiantuntijoina Maria Eriksson ja Kaija Valta, MUISTIKKA -hanke.

Koulutus järjestetään samansisältöisenä myös Joensuussa 21.5.2019.

Alustava ohjelma:
Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 23.4.2019.

Sijainti
Lemminkäisenkadun kampus eli Lemppari sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kupittaan kampuksella.
Lemppari sijaitsee aivan Kupittaan rautatieaseman vieressä. Kävelymatka rautatieasemalta on n. 300 m.
Lempparin lähelle kulkevat bussit numero 32A ja 60. Lyhyen kävelymatkan päähän tulee myös useita muita busseja. Katso tarkemmin:Reittiopas (Föli.fi)

Pysäköinti
Vierailijapysäköinti Kupittaan kampuksella

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä:kouluttaja Outi Raunetvuo, puh. 045 7733 4494
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää 23.4.2019. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu 180 € (Kehitysvammaliiton jäsenhinta 162€)
Paikkakunta Turku
Paikka Turun Ammattikorkeakoulu oy, Lemminkäisenkatu 30, 20520 Turku
Järjestäjä Kehitysvammaliitto

Liitteet

Ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste