Koulutuskalenteri
Kuva: Pekka Elomaa

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2019 pdf-muodossa (4 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

Kirjoita selkokieltä -jatkokurssi

Ajankohta: 7.5.2019 klo 12:00 - 15:30

Kohderyhmä
Koulutus soveltuu kaikille, jotka tuottavat erilaisia tekstejä selkokielen käyttäjille.

Sisältö

Innostava iltapäivä selkokielen ja selkotekstien parissa! Puolen päivän koulutuksessa kertaus selkokielellä kirjoittamisen ohjeista, mutta pääpaino on tekstiharjoituksissa. Harjoitukset tehdään infoteksteillä (esite- ja verkkotekstit). Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä, joka lähetetään osallistuville myöhemmin. Koulutukseen osallistumisen edellytys on aiemmin käyty kirjoita selkokieltä -kurssi tai kokemusta selkotekstien kirjoittamisesta ja julkaisusta.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 23.4.2019

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.


Lisätietoa

  • Sisällöstä: suunnittelija Eliisa Uotila, puh. 09 3480 9242
  • Käytännön järjestelyistä: osastosihteeri Marjo Timonen, puh. 09 3480 9223


Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä -kuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi. Muistattehan huonetta varatessanne ilmoittaa, että olette tulossa Kehitysvammaliiton tilaisuuteen. Näin teille huomioidaan sopimushintamme.

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.

Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu 95€/iltapäivä
Paikkakunta Helsinki
Paikka Kehitysvammaliitto ry, 4. krs, luentosali, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki
Järjestäjä Selkokeskus
Kouluttaja Kehitysvammaliiton Selkokeskuksen asiantuntija

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste