Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

PERUTTU: Koronan jälkeen - esihenkilöiden neuvottelupäivä

Ajankohta: 8.9.2021 klo 09:00 - 14:00

Koulutus on peruttu.

Neuvottelupäivä sopii esihenkilöille, jotka haluavat kuulla tutkittua tietoa korona-ajan kokemuksista ja jakaa omia kokemuksiaan.
 
Päivillä kuullaan THL:n, Kuntaliiton ja Kehitysvammaliiton ESR-rahoitteisen Tulevaisuutta luomassa -hankkeen alustavia tuloksia koronan vaikutuksista.  Puhujat ovat THL:n tutkija Marja Holm ja hankkeen projektipäällikkö, tutkija Sonja Miettinen Kehitysvammaliitosta.
Tämän lisäksi jaetaan yhdessä kokemuksia. 

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Niina Sillanpää, niina.sillanpaa(at)kvl.fi, puh. 040 775 1411
  • käytännönjärjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, p. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 162€. Muut osallistujat 180€.
Paikkakuntaetäkoulutus
Paikkaetäkoulutus
JärjestäjäKansalaisuusyksikkö
KouluttajaPuhujat ovat THL:n tutkija Marja Holm ja hankkeen projektipäällikkö, tutkija Sonja Miettinen Kehitysvammaliitosta.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste