Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, syksy 2022 (pdf, 852 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

PERUTTU: Tukiasumisen kollegakahvit - verkkokahvila 1/5

Ajankohta: 19.1.2022 klo 12:00 - 14:00

Tammikuussa suunniteltu tapahtuma on peruttu. Seuraava verkkokahvila on 16.2. Mukaan pääset ilmoittautumalla tästä linkistä: https://www.kehitysvammaliitto.fi/koulutus/koulutuskalenteri/?a=view&id=843

Verkkokahvila on tukiasumisen työntekijöiden kohtaamispaikka, 
jossa pohditaan työssä esille nousevia aiheita. Aiheet kerätään osallistujilta, ja niitä alustavat eri asiantuntijat.

Tule mukaan keskustelemaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä. Merkkaa myös muut kevään verkkokahvilapäivät kalenteriisi: 16.2., 16.3., 20.4., 18.5.2022 klo 12–14 Jokaiseen tapatumaan ilmoittaudutaan erikseen.

Kehitysvammaliitto järjestää kahvilat yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Lisätietoa:

  • sisällöstä: kouluttaja Liisa Jokela Puh. 09 3480 9232

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Tapahtuma on maksuton
Paikkakunta verkkotapahtuma
Paikka verkkotapahtuma
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry yhdessä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa

Tietosuojaseloste