Esteetön leikkipäivä Oodissa 11.5.2019

Tervetuloa viettämään Esteetöntä leikkipäivää la 11.5. klo 13-16 Keskustakirjasto Oodiin!

Esteetön leikkipäivä on osa valtakunnallista Leikkipäivää, jota vietetään koko Suomessa la 11.5. Leikkipäivän ideana on kutsua lapset, nuoret ja aikuiset viettämään yhdessä kiireetöntä aikaa leikkien parissa. Siispä tervetuloa nauttimaan rennosta yhdessäolosta ja leikeistä Oodiin! Tapahtuma on ilmainen.

Ohjelmassa:

Kädentaitopaja (Mahdollisuus lapselle ry)
Leikkipiste esim. Microsoft-ohjain ja iPadit (Ideoiden Oy)
Sadutuspiste (Aivoliitto)
Esteetöntä leikkiä interaktiivisella lattialla (Taikalattia.fi)
Ulkoleikitys (Perinneleikit ry)
Painikelelut  (Kehitysvammaliiton Tikoteekki)
Viittomaleikkipiste (Sivupersoona)
Ystäväkirja-piste (Minua kuullaan -hanke ja Vamlasin Paikka auki -ohjelma)

Leikkipäivä-ilmapallot koristeluun, apuna ulkoleikityksessä Perinneleikkien kanssa (MLL/Leikkipäivä-ohjelma)

Metropolian ammattikorkeakoulun opiskelijoita on mukana tukemassa ja ohjaamassa leikkiä eri pisteisiin.

Esteetön Leikkipäivä -tapahtuma Facebookissa

Lisätietoa Leikkipäivästä

Tapahtuman osoite: Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki.

Esteettömässä leikkipäivässä ovat mukana:
Leikkipäivä, Mahdollisuus lapselle ry, Sivupersoona, Tikoteekki, Perinneleikit ry, Aivoliitto, Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö, Minua kuullaan, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Taikalattia.fi, Ideoiden Oy ja Lastenneurologian hoitajat ry.

Jaa kuvia ja tarinoita päivästä #esteetönleikkipäivä!

Pakolliset kentät merkitty tähdellä (*)