Uusitut sivut kommunikointipasseista

Papunetissa avattiin joulukuussa Tikoteekin tuottama osio kommunikointipasseista. Sivuilla esitellään erilaisia tapoja valmistaa passi käyttäjänsä näköiseksi. Kommunikointipassin tarkoitus on helpottaa yhteistä vuorovaikutusta ja välittää tärkeää tietoa omistajastaan tiiviissä muodossa.

Uutta sivuilla on laaja kokonaisuus digitaalisista kommunikointipasseista. Digitaalisesta kommunikointipassista hyötyvät erityisesti varhaisten keinojen varassa viestivät eli olemuskielellä viestivät ihmiset, joiden vuorovaikutusta ja erityisiä tarpeita voi olla vaikea kuvailla pelkästään sanallisesti. Kun kommunikointipassi tehdään digitaaliseen muotoon, asioista voi kertoa tekstin ja valokuvien lisäksi video- ja äänitallenteiden avulla.

Digitaalisen kommunikointipassin voi toteuttaa monella eri tavalla ja usealla eri ohjelmalla. Passin toteutustapaan vaikuttavat passin sisällöt sekä käyttötapa. Papunetin sivuilta löytyy esimerkkejä digipasseista sekä ohjeita niiden tekemiseen.

Linkki Papunetin Kommunikointipassit-sivuille

Vastaa

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).