Monialaista kehitystyötä ja testattua toimintaa

Opikkeella on tukenaan monipuolinen kasvatus-, opetus- ja kuntoutusalan verkosto. Keräämme jatkuvasti palautetta ja ideoita kentältä ja muun muassa tuotamme erilaisia selvityksiä toimintamme ja tuotantomme tueksi. 

Materiaaleistamme moni on kehitetty yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Uskomme, että näin saamme parhaiten juuri Suomen oloihin sopivia materiaaleja ja menetelmiä, joista on iloa ja hyötyä niin opettajille kuin oppijoille. Esimerkiksi Musiikkikoulu Resonaarin kanssa olemme olleet mukana luomassa Kaikki soittaa -verkostoa, joka edistää oppimisen ja musiikin saatavuuden tasa-arvoa.  

Tärkeä osa toimintaamme on testaus. Esimerkiksi kaikki erilaisille oppijoille tai lukijoille tarkoitetut materiaalimme ovat selkokielisiä ja ne myös testataan selkolukijoilla. Näin varmistetaan julkaisujen kognitiivinen saavutettavuus. 

Tutustu julkaisuihimme

Opikkeen julkaisuja ja materiaaleja ovat esimerkiksi

  • painettu ja sähköinen materiaali erityistä tukevia tarvitseville
  • selkokielinen kauno- ja tietokirjallisuus
  • ammattikirjallisuus opetukseen, kasvatukseen ja kuntoutukseen.

Kaikkiin julkaisuihimme voit tutustua verkkokaupassamme.

Siirry Opikkeen verkkokauppaan

Kysy materiaaleistamme tai ehdota yhteistyötä

Haluatko tietää lisää Opikkeen julkaisuista tai toiminnasta? Onko sinulla tuoteidea tai esimerkiksi erityisopetukseen liittyvä pulma, johon haluaisit ratkaisun? Tai haluatko antaa palautetta materiaaleistamme?

Kerromme mielellämme toiminnastamme ja keskustelemme yhteistyömahdollisuuksista. Katso opikelaisten yhteystiedot täältä tai lähetä sähköpostia: opike(at)kvl.fi