Opitaan taitoja ja ohjataan oppilaita!

Opin taitoja

Millaisia asioita jo osaan? Miten etenen tehtävässä oikeassa järjestyksessä? Mikä on minulle sopiva tapa muistaa ja oppia? 

Opin taitoja sisältää monipuolisen valikoiman tehtäviä opiskelutaitojen, ajattelun taitojen sekä sosiaalisten taitojen harjoitteluun. Selkokielinen materiaali on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille oppijoille, joilla on jo lukemisen ja kirjoittamisen taitoja, mutta tarvitsevat erityistä tukea oppimisessaan. Monia harjoituksia voi soveltaa myös varttuneimmille oppijoille. Tehtävät ovat vapaasti kopioitavissa oppijalle. Hinta 50 €

Spotti

Spotti on materiaali oppilaanohjauksen ja opinto-ohjauksen ammattilaisten käyttöön. Selkokieliset tekstit, tehtävät ja harjoitukset on suunnattu niin peruskoulun, nivelvaiheen valmentavan koulutuksen kuin toisen asteen oppijoille, jotka tarvitsevat erityistä tukea opinnoissaan. Materiaalia voi hyödyntää myös sellaisten opiskelijoiden ohjauksessa, joiden kotikieli ei ole suomi.

Spotin avulla käsitellään muun muassa nuoren omia oppimisen tapoja, itsetuntemusta ja tulevaisuuden haaveita, eri ammatteja, työharjoitteluun ja hakemiseen liittyviä prosesseja sekä perustietoa työelämästä. Hinta 85 €

Siirry Opikkeen verkkokauppaan

Vastaa

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).