Kohdataan-hack

Kohdataan-hack 13.-14.1.2018

Innovoi tulevaisuuden saavutettava somepalvelu, jossa on helppo kohdata ihmisiä ja löytää uusia ystäviä! Kohdataan-hackin ilmoittautuminen on avattu.

Kohdataan-hack kokoaa eri alojen osaajia yhteisen haasteen ääreen. Tapahtumassa on mahdollisuus myös verkostoitua ja tavata maan johtavia saavutettavuus-, peli-, palvelumuotoilu- ja ohjelmistoalojen sekä mielen hyvinvoinnin asiantuntijoita.

Tapahtuman järjestää Somettamalla uutta kohtaamista -hanke, jossa kehitetään uudenlaista, kaikkia käyttäjiä palvelevaa saavutettavaa mobiilia somepalvelua.

Miksi nykyiset somepalvelut eivät riitä?

Nykyiset somepalvelut ovat monelle haastavia. Niitä voi olla eri syistä vaikea käyttää, ne voivat olla teknisesti tai sisällöllisesti hankalia. Niiden ominaisuudet kuten turvallisuus mietityttää – mihin tietoni menevät, ja mihin niitä käytetään? Kaikissa palveluissa ei saada kiusaamista kuriin. Palvelut eivät välttämättä vastaa tarpeita. Monissa palveluissa viestitään olemassa olevien ystävien kanssa, mutta entä jos niitä ei ole, miten löytää uusia ystäviä? Tai palveluiden kautta etsitään seurustelukumppania, mutta entä jos kaipaan juttu- tai harrastuskaveria?

Unohdetaan helppokäyttöiset Facebookit ja nerokkaat Tinderit, etsitään tuoreita ideoita ja tapoja tutustua uusiin ihmisiin somessa!

Ideoitasi ja osaamistasi tarvitaan

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, opiskelijat ja ammattilaiset, alasta riippumatta.

Tapahtumaan mahtuu 50 osallistujaa, jotka valitaan ilmoittautumisten perusteella. Tapahtumaan voi osallistua valmiilla 2-5 hengen tiimillä tai yksin, jolloin tiimi kootaan paikan päällä. Kannustamme monialaisiin tiimeihin!

Ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy 3.1.2018. Osallistumiset vahvistetaan viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tapahtumapaikka:

Yle, Huoltamo, Uutiskatu 5, Helsinki
la 13.1.2018 klo 9 – su 14.1.2018 klo 18

Lisätietoa: projektipäällikkö Tanja Räsänen, p. 0400 675 674

Ilmoittautuminen:

www.kohdataan.fi/hackathon