Kehitysvammaliitto on vuonna 1952 perustettu valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on edistää kehitys- ja puhevammaisten sekä selkokieltä tarvitsevien ihmisten tasa-arvoa ja osallistumista yhteiskunnassa. Liitto tukee kohderyhmänsä henkilöiden itsenäistä elämää vaikuttamalla, kouluttamalla, tutkimalla, tekemällä oppimateriaaleja ja kehittämällä palveluja. Haluamme olla aidosti mukana niin vammaisten lasten ja lapsiperheiden, nuorten ja aikuisten kuin ikäihmisten arjessa.

Liiton toimisto sijaitsee Espoossa ja henkilökuntaa on yhteensä 69. Kehitysvammaliiton varsinaisia jäseniä ovat kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille palveluja tuottavat, järjestävät tai muutoin heidän hyväkseen toimivat yhteisöt, yhtiöt tai säätiöt. Varsinaisten jäsenten lisäksi Kehitysvammaliitolla on yhteisö- ja kannatusjäseniä.

Haemme Kehitysvammaliitolle toiminnanjohtajaa

vastaamaan kokonaisvaltaisesti Kehitysvammaliiton strategian mukaisesta toiminnasta.

Toiminnanjohtajana vastaat liiton toiminnasta, sen kehittämisestä sekä talous- ja henkilöstöhallinnosta. Tärkeä osa tehtävääsi on seurata tiiviisti alan substanssiin ja rahoitusjärjestelmään liittyviä muutoksia ja kehittää liiton toimintaa niiden mukaisesti. Toimit aktiivisesti edunvalvonnassa ja huolehdit hyvästä sidosryhmäyhteistyöstä ja kansainvälisestä yhteistyöstä laajan verkostomme kanssa.

Valmistelet johtoryhmän kanssa liittohallituksessa ja -valtuustossa käsiteltävät asiat sekä huolehdit niiden toimeenpanosta ja seurannasta ja raportoinnista luottamusjohdolle. Saat asiantuntijaorganisaatiomme toimimaan yhteisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Toiminnanjohtajana jaat arvomme ja sitoudut edistämään kehitys- ja puhevammaisten sekä selkokieltä käyttävien ihmisten hyvän elämän edellytyksiä. Paikkaa täytettäessä arvostamme:

  • tulosvastuullista johtamiskokemusta
  • sosiaalialan ja järjestötoiminnan tuntemusta
  • kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien ihmisten osallisuuden ja yhdenvertaisuuden ymmärtämistä
  • hyviä henkilöstöjohtamistaitoja
  • näkemystä ja kykyä kehittää organisaatiota ja toimintaa tavoitteellisesti
  • hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja neuvottelutaitoja
  • sitoutumista pitkäjänteiseen toimintamme kehittämiseen
  • ylempää korkeakoulututkintoa

Katsomme eduksi järjestökokemuksen, STEA-avustusjärjestelmän ja muiden rahoitus- ja avustusjärjestelmien sekä sosiaali- ja terveysalan rakennemuutoksen tuntemuksen.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän asiantuntevassa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa vallitsee vahva luottamus ja halu kannustaa toinen toisiamme työskentelemään tärkeiden tavoitteidemme puolesta yhdessä.

Toivomme, että voit aloittaa Kehitysvammaliiton toiminnanjohtajana 1.10. tai sopimuksen mukaan myöhemmin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marianna Ohtonen pe 21.5. klo 8-10, puh. 040 837 8340. Voit olla yhteydessä myös MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen to 20.5. klo 12-14, puh. 020 746 9453 ja Satu Lannettaan to 27.5. klo 12-14, puh. 020 746 9484. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 30.5.2021 mennessä.