Kaikki voi fanittaa! -kuvakilpailu

Puhevammaisten viikko alkaa 6.10.2013 HJK–RoPS-ottelun yhteydessä. Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijaryhmä järjestää Kaikki voi fanittaa! -kuvakilpailun. Parhaat kuvat palkitaan HJK–RoPS-ottelulipuilla. Luvassa on myös erikoispalkintoja.

Kuvakilpailun säännöt

Kuvan tulee olla HJK-aiheinen kannatuskuva. Kuvassa voi olla erilaisia tapoja kannattaa HJK:ta. Kilpailuaika on 10.9.–30.9.2013.

  1. Teos voi olla valokuva, piirros, maalaus, saviteos tai muu taiteellinen tuotos, josta pystyy ottamaan valokuvan ja lähettämään sen kilpailuun.
  2. Lähetä kuvasi sähköpostiosoitteeseen kaikkivoifanittaa(ät)gmail.com tiistai 10.9. – maanantai 30.9.2013 välisenä aikana. Lisää sähköpostiin yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, postiosoite ja sähköposti).
  3. Voittaja(t) arvotaan jokainen viikko. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Ottelulippu on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää vain 6.10.2013 HJK–RoPS-otteluun.
  4. Voittajien tulee vahvistaa osallistuminen otteluun 3.10. mennessä.
  5. Järjestäjällä on oikeus käyttää saatua kuvakilpailumateriaalia markkinoinnissaan kaikilla alustoilla määrittelemättömän ajan.
  6. Voittaneet antavat suostumuksensa järjestäjän käyttää tapahtumapäivänä otettuja valokuvia Sonera Stadiumilta omassa markkinoinnissaan.