Katoaako kansalainen digiavaruuteen? Kehitysvammaliitto ja 2M-IT SuomiAreenalla tiistaina 16.7.

Palvelut muuttuvat digitaalisiksi ja siirtyvät yhä enemmän verkkoon. Miten ihmisten moninaiset tarpeet otetaan huomioon sähköisissä palveluissa? Syrjäytetäänkö osa kansalaisista tekemällä palveluja, joita kaikki eivät pysty käyttämään?

Kehitysvammaliitto ja 2M-IT järjestävät SuomiAreenalla keskustelun digitalisaation uhista ja mahdollisuuksista. Keskustelutilaisuus pidetään Porin kaupungintalon pihalla tiistaina 16.7. klo 17.30-18.30.

Keskustelussa kuullaan niin digipalveluiden käyttäjiä kuin kehittäjiäkin. Keskustelemassa ovat ex-kansanedustaja Jyrki Kasvi, asiantuntija Teija Saarinen SeniorSurfista Vanhustyön keskusliitosta, saavutettavuusasiantuntija Tapio Haanperä Kehitysvammaliitosta, hankejohtaja Johanna Andersson 2M-IT Oy:stä ja selkokielikoordinaattori Riikka Törnroos Satakunnan sairaanhoitopiiristä. Tilaisuuden avaa Osallisuus-teatterin esitys Asukas nimeltä 0000 0000. Keskustelun juontaa Kristoffer Ignatius.

Tule kuuntelemaan, millaisia ratkaisuja jo on olemassa ja miten voidaan rakentaa entistä saavutettavampaa digiyhteiskuntaa! Loppujen lopuksi siitä hyötyvät kaikki.

Lisätietoa: viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntija Miinukka Tuominen-Hakoila, Kehitysvammaliitto, p. 040 705 8256