Kehitysvammaliitto SuomiAreenassa

Kehitysvammaliitto on mukana Porin SuomiAreenassa myös tänä kesänä. Olemme mukana järjestämässä Kuka kelpaa töihin -keskustelua yhdessä SOSTEn ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kanssa. Keskustelu on maanantaina 11.7. klo 10-11.15 Purje-lavalla Raatihuoneenpuistossa.

Keskustelijoina ovat arkkipiispa Kari Mäkinen, yrittäjä Tuulamaria Toivanen, kansanedustaja Lauri Ihalainen, kuntoutuslääkäri Raija Kerätär, Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Niinistö ja Elinkeinoelämän keskusliiton johtaja Kari Jääskeläinen. Juontajana on toimittaja Ville Blåfield.

Kehitysvammaliiton löytää myös Kansalaistorilta SOSTEn teltasta maanantaina 11.7. klo 13-17 ja tiistaina 12.7. klo 10-17. Kansalaistorin teltassa jaamme tietoa siitä, miten kehitysvammaisten ihmisten työllistymistä voi edistää.

Kehitysvammaisten ihmisten osaamiseen ja kykyihin voi tutustua myös Ystävyyden kahvilassa Porin torilla maanantaista perjantaihin 11.-15.7.

Kehitysvammaliitto, Ravimäkiyhdistys, Sataedu, Satakunnan sairaanhoitopiirin kehitysvammapalvelut ja Suomen evankelis-luterilainen kirkko järjestävät yhteistyössä kehitysvammaisten porilaisten kanssa pop up -kahvilan, jossa kehitysvammaiset ihmiset toimivat tarjoilijoina ja sisäänheittäjinä.

Ystävyyden kahvila on ketju, johon kuuluu neljä kahvilaa eri puolilla Suomea. Ketjun on perustanut haminalainen Ravimäkiyhdistys yhdessä Kehitysvammaliiton kanssa. Kahvilat toimivat pop up -periaatteella. Niissä tärkeintä on ystävällinen palvelu ja hyvä kahvi.

Tervetuloa! Tavataan Porissa.

 

Lisätietoa: viestintäpäällikkö Anneli Puhakka, puh. (09) 3480 9217