Pohdituttavatko haastavat tilanteet? Miten niitä kannattaisi arjessa ratkoa? Konflikteista yhteistyöhön -koulutuksessa esitellään tutkimustietoon pohjautuvia toimintatapoja vähäeleiseen kohtaamiseen ja konfliktien hallintaan asiakastyössä sekä keinoja siihen, miten asiakas saa omat voimavaransa käyttöön.

Kouluttaja, psykologi ja kirjailija Bo Hejlskov Elvén on pitkään kouluttanut mm. opettajia ja hoitohenkilökuntaa siitä, miten toimia ongelmallisen käyttäytymisen kanssa.

”Vähäeleinen kohtaaminen on sekä suhtautumistapa että joukko käytännön menetelmiä, jotka keskittyvät ei-toivotun käyttäytymisen hallintaan ja vähentämiseen arjessa. On tärkeää löytää henkilön ongelmaan sellainen ratkaisu, joka ei aiheuta hänelle ongelmaa ja joka estää konfliktin pahenemisen”, toteaa Bo Hejlskov Elvén.

Suosittu koulutus järjestetään nyt toisen kerran Suomessa. Koulutus soveltuu oman toimintansa ohjauksessa paljon tukea tarvitsevien lasten, nuorten tai aikuisten kanssa työskenteleville, jotka haluavat oppia uusia tapoja ratkaista haastavia tilanteita sekä konflikteja asiakastyössään.

Koulutuksen aika ja paikka: 20.4.2017 Helsinki Congress Paasitorni (Paasivuorenkatu 5, 00530 Helsinki)

Koulutus tulkataan englannista suomeksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan