Viimeinen ilmoittautumispäivä 3.10. Ilmoittaudu nyt!

Oletko vaikeasti kehitysvammaisen nuoren vanhempi? Tai pohditko työssäsi, miten tukea vammaisen nuoren itsemääräämisoikeutta ja omien valintojen tekemistä arjessa?

Tervetuloa torstaina 11.10. klo 16.30 VTT Sonja Miettisen luennolle Omannäköinen elämä itsenäistyvälle vaikeasti kehitysvammaiselle nuorelle.

Asukkaiden itsemääräämisen tukeminen on tällä hetkellä yksi keskeisimpiä kehitysvammaisten asumispalvelujen kehittämisen tavoitteita. Kaikkein vaikeimmin kehitysvammaiset henkilöt eivät kuitenkaan kykene tekemään valintoja samalla tavalla kuin muut. Mitä itsemääräämisoikeus voisi tarkoittaa heidän arjessaan? Luento tarkastelee tätä kysymystä sekä toimintamahdollisuuksien teorian että käytännön havaintojen valossa.

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan itsenäistyvien vaikeasti kehitysvammaisten nuorten hyvän elämän mahdollisuuksista ryhmäkodeissa!

Aika ja paikka: 11.10.2018 klo 16.30–19 | Walimon Casseli, Vesijärvenkatu 25, Lahti

Ohjelma
16.30 Tervetuloa, runsas buffetpöytä
17.30–19.00 Luento ja keskustelutilaisuus

Tilaisuus ja tarjoilut ovat osallistujille maksuttomia. Tarjoilujen vuoksi ilmoittautuminen 3.10. mennessä sähköpostitse: sanna.tuisku-lehto(at)kvl.fi tai tekstiviestitse 050 356 0943.

Tilaisuuden järjestää Minua kuullaan -hanke.

Lisätietoa:
Suunnittelija Sanna Tuisku-Lehto
sanna.tuisku-lehto(at)kvl.fi

Minua kuullaan -hanke