SähköSANOMA-taulustoa voi nyt käyttää puhelimella. SähköSANOMA 48 puhelin on DialoQ Talk -kommunikointiohjelmalla rakennettu valmis sisältö, joka on puhelimen näytölle optimoitu versio. Katso videolta, miten sähköSANOMA toimii puhelimessa.

SähköSANOMA 48 puhelin sisältää noin 3000 kuvaa jaoteltuina 18 kategoriaan – yhteensä noin 100 sivua, jotka ovat keskenään linkitettyjä toisiinsa toimivaksi kokonaisuudeksi. Jokaisella sivulla on eri sanaluokan sanoja lauseiden muodostamista varten.  Lauseita muodostetaan valitsemalla kuva kerrallaan, jolloin kuvat siirtyvät viestiriville ja kielellinen taivutin muokkaa puheen sujuvaksi suomeksi. SähköSANOMA 48 puhelin -versio sisältää myös näppäimistön ja valmiita lauseita, joita voi myös lisätä tarpeen mukaan. Kerronnassa voi käyttää myös valokuvia. DialoQ Talkissa toimivia sivuja ja taulustoja on helppo muokata suoraan kosketusnäytöltä. SähköSANOMA 48 puhelin-taulusto toimii DialoQ taivuttimen ja äänen kanssa.

Lue lisää sähköSANOMA-kommunikointitaulustoista.

Vastaa

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).