Tikoteekki julkaisee YouTubessa omalla Tikotuubi-kanavallaan ohjevideoita, jotka auttavat muun muassa kommunikointiohjelmien käytössä.

Uusimmat videot liittyvät DialoQ Talk -ohjelmaan ja sillä rakennettuun SähköSANOMAAN.  Ohjevideot havainnollistavat esimerkiksi, miten taulustoon lisätään tai vaihdetaan kuvia, miten taulusto varmuuskopioidaan ja miten näppäimistö vaihdetaan. Tikotuubissa on ohjevideoita kaikkiaan kuudelle eri ohjelmalle.

”Teemme ohjevideoita uusista kommunikointiohjelmista tai silloin, kun jo tuttuun ohjelmaan tulee uusia ominaisuuksia”, kertoo Tikoteekin Virpi Yiannakou, asiantuntija ja puhevammaisten tulkki. ”Videot on tarkoitettu kaikille niitä tarvitseville: kommunikointiohjelmien käyttäjille ja heidän läheisilleen sekä eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille.”

Yiannakou korostaa, että vaikka videot on tehty SähköSANOMAN kannalta, niitä voi hyödyntää laajemminkin. ”Käytämme uusimmissa videoissa esimerkkinä Tikoteekin SähköSANOMA-kommunikointitaulustoa, mutta muitakin sisältöjä voi päivittää näillä ohjeilla.”

Lue lisää

Vastaa

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).