VIESTI-sanakansio

Uusi, Tikoteekin juuri julkaisema VIESTI-sanakansio on suunniteltu henkilöille, joilla on sananlöytämisen vaikeutta esimerkiksi aivoverenkiertohäiriön jälkeen tai muistisairauteen liittyen. Kansiota voi käyttää myös puheen ymmärtämisen tukena.

VIESTI-kansiossa on sanoja ja valmiita lauseita luokiteltuina kahdeksaantoista aihepiiriin esimerkiksi ihmiset, paikat, terveys, yhteiskunta, asiointi ja koti. Jokainen aihepiiri sisältää sekä lauseita että sanoja alaluokkiin jaoteltuina.

Kansio on tulostettu vedenkestävälle paperille, johon on helppo kirjoittaa sieltä puuttuvia sanoja lyijykynällä tai mustekynällä. Lyijykynän tekstin voi myös tarvittaessa pyyhkiä pois. VIESTI-sanakansio on tehty kokoon 16,5 x 15cm, jolloin se on helposti mukana kulkeva. Kansion sivut on tallennettu tuotteen oheen tulevalle muistitikulle PowerPoint-tiedostoina.

VIESTI-sanakansion hinta Opike-kaupassa on 110 €. Tilaukset (www.opike.fi)

VIESTI-sanakansio löytyy myös Papunetin materiaaleista. Kansion sisältöön voi tutustua Papunetissa, josta voi myös tulostaa sanalistoja. Sisältöä voi muokata PowerPoint-ohjelmassa. Papunetin sivut tulostuvat kokoon A5 eli ne ovat kooltaan suurempia kuin myynnissä olevan valmiiksi kootun VIESTI-sanakansion sivut.
Lisätietoja Papunetin sivuilta (papunet.fi)

Kommentit

  • minulle on kokeilussa tulostettu kansio papunet.net sivuilta
    voisi olla viedo miten käytetään kansio

    kyllä ei en tiesä et ymmärtänyt

    tervesin minna nurmi

Vastaa

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).