Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2018 pdf-muodossa (3 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

Itsemääräämisen tukeminen - Esimiestyön näkökulma

Ajankohdat:
11.10.2017
12.10.2017

Olemme jatkaneet ilmoittautumista. Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella aina ma 9.10. asti. Huomathan kuitenkin, että peruutusehdot ovat astuneet voimaan.

Sisältö
Päivien aikana tarkastellaan esimieskollegojen kanssa kehitysvammaisten henkilöiden ihmisoikeuksia ja itsemääräämistä vahvistavia työkäytäntöjä. Miten löytää erilaisia ennaltaehkäiseviä toimintatapoja rajoittamistoimenpiteiden vähentämiseksi? Millaisia eettisiä sääntöjä ja periaatteita on noudatettava ja miten lainsäädäntö ohjaa toimintaa?
Esimies saa koulutuspäivissä keinoja siihen, miten lisätä työntekijöiden tietoja ja taitoja, joilla vahvistetaan asiakkaan itsemääräämistä. Päivien aikana paneudutaan myös työyhteisön itsereflektio- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen.

Koulutus sisältää ennakkotehtävän ja erilaisia harjoituksia. 

Alustava ohjelma:

Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 20.9.2017.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Liisa Jokela, P. 050 592 8505
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helka tarjoaa sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kokonaishinta on 270€ (Kehitysvammaliiton jäsenalennus 243€). Osallistumismaksu sisältää koulutuksen lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit.
Paikkakunta Helsinki
Paikka Kehitysvammaliitto ry, 4. krs, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry
Kouluttaja Kouluttajat Liisa Jokela ja Outi Raunetvuo

Liitteet

Alustava ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste