Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, syksy 2023 (pdf, 696 kt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Joululaulajaiset

Ajankohta: 12.12.2023

Joulu tulee laulaen!

Tervetuloa Musiikkikeskus Resonaarin ja Opikkeen yhteislaulutilaisuuteen täynnä joulun tunnelmaa keskiviikkona 12.12.2023 klo 12.30–13.45. Tilaisuus järjestetään verkossa, Zoomissa, ja on avoin kaikille. Tapahtumaan voi liittyä mukaan esimerkiksi toimintayksikön, asuntolan, oman luokan tai vaikkapa ystävien kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Riittää kun liityt laulajaisiin Zoom-linkin kautta.

Liity tapahtumaan tästä: https: https://us06web.zoom.us/j/99552923165

Peruutusehdot

OsallistumismaksuMaksuton
PaikkakuntaVerkossa (Zoom)
JärjestäjäOpike ja Resonaari

Tietosuojaseloste