Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, syksy 2023 (pdf, 696 kt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Maksuton webinaari – Rohkaisin: toimintatapa olemuskielisten ihmisten päätöksenteon tukemiseen (1 h)

Ajankohta: 29.11.2023 klo 13:00 - 14:00

Kohtaatko työssäsi olemuskielisiä, pääosin ilmeillä, eleillä, liikkeillä ja toiminnalla kommunikoivia ihmisiä? Oletko pohtinut, miten voisit tukea heitä ilmaisemaan mielipiteitään ja elämään itsensä näköistä elämää?

Tule kuulemaan uudesta Rohkaisin-toimintatavasta, jonka Tikoteekki on kehittänyt yhdessä olemuskielisten ihmisten ja omaisten sekä Rinnekodeissa ja Vaalijalassa työskentelevien ammattilaisten kanssa. Kaisa Martikainen ja Katja Burakoff esittelevät Rohkaisin-toimintatapaa ja -pakettia. Heidi Laurila ja Marjo Miettinen kertovat, millaisia kokemuksia Vaalijalassa on ollut Rohkaisimen käytöstä olemuskielisten ihmisten kanssa.

Vaikutusvaltaa omaan elämään!

Lisätietoa tapahtumasta:

Katja Burakoff
asiantuntija
Kehitysvammaliitto
katja.burakoff@kvl.fi
 

Peruutusehdot

Kehitysvammaliiton Tikoteekki pidättää oikeuden tilaisuuden perumiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu- ja puheenvuoromuutoksiin.

OsallistumismaksuMaksuton
PaikkakuntaVerkkotapahtuma
PaikkaVerkkotapahtuma
JärjestäjäKehitysvammaliiton Tikoteekki
KouluttajaKaisa Martikainen ja Katja Burakoff (Tikoteekki) Heidi Laurila ja Marjo Miettinen (Vaalijala)

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste