Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

DialoQ Talk -kommunikointiohjelman perusteet, verkkokoulutus

Ajankohta: 27.2.2024 klo 11:30 - 15:30

Suomessa kehitetty DialoQ Talk -ohjelma julkaistiin helmikuussa 2022. Ohjelmalla voidaan rakentaa ruudukkopohjainen sivu kuvilla tai sanoilla, mutta myös kuvien vapaa sijoittelu sivulle on mahdollista.  Kerronnassa voi käyttää myös valokuvia. DialoQ Talkissa toimivia sivuja ja taulustoja on helppo muokata jopa suoraan kosketusnäytöltä.

DialoQ Talk toimii Windows-tietokoneissa ja -tableteissa sekä Android-tableteissa. Koulutuksessa käydään läpi DialoQ Talk-ohjelman perusteet, asetukset ja komennot. 

Koulutettavilla olisi hyvä olla oma versio DialoQ Talk -ohjelmistosta asennettuna omalla koneella ennen koulutuksen alkua. 

OHJELMA
11.30 DialoQ Talk -ohjelman esittely 
12.00 Ohjelman asetukset ja komennot
12.30 Valmiiden sisältöjen päivittäminen 
13.00 Uusien sivujen luominen, valmiit mallipohjat
14.00 Omien sivujen tekeminen. Sivujen muokkaaminen ja kuvien lisääminen.
15.30 Koulutus päättyy

Tiedustelut sisällöistä:

virpi.yiannakou@kvl.fi tai 0449063715

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään, mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen tulla samasta toimipaikasta toisen henkilö. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

 

Osallistumismaksu126 € (jäsenet) tai 140 € (muut)
PaikkaVerkkokoulutus (MS Teams)
JärjestäjäTikoteekki
KouluttajaAAC-asiantuntija Virpi Yiannakou

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste