Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Grid 3 -kommunikointiohjelman perusteet, verkkokoulutus

Ajankohta: 29.2.2024 klo 12:00 - 16:00

Grid 3 on kommunikointiohjelma (Windows), jolla voi rakentaa omia sisältöjä. Grid 3:ssa on myös valmiita harjoituksia ja ruudukkoryhmiä eri tarkoituksiin. Saatavilla on useita kuvakirjastoja (PCS, Widgit, Symbol Sticks), ja omienkin kuvien lisääminen on helppoa.

Koulutuksessa käydään läpi Grid-ohjelman perusteet, ohjelman asetukset ja komennot. Luodaan uusi käyttäjä ja tehdään käyttäjälle sivusto. Harjoitellaan sivujen ja ruutujen muokkaamista. Käydään läpi, miten käyttäjän taulusto varmuuskopioidaan ja miten varmuuskopiosta palautetaan taulusto.

Koulutettavilla tulee olla oma versio Grid 3 ohjelmistosta asennettuna omalla koneella ennen koulutuksen alkua. Valmistajan sivuilta voi asentaa ilmaisen kokeiluversion, joka on käytettävissä 60 päivää asennuksesta (https://thinksmartbox.com/download-grid-3/).

 

OHJELMA
12.00 Grid 3 -ohjelman esittely
12.15 Grid-selain, uuden käyttäjän luominen, valmiit ruudukkonäkymät
13.00 Ohjelman asetukset ja komennot

14.00 Omien sivujen tekeminen. Sivujen muokkaaminen ja kuvien lisääminen.
16.00 Koulutuspäivä päättyy

 

Tiedustelut sisällöistä

taro.katajisto@kvl.fi tai 0504100350

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään, mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen tulla samasta toimipaikasta toisen henkilö. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

 

Osallistumismaksu126 € (jäsenet) tai 140 € (muut)
PaikkaVerkkokoulutus (MS Teams)
JärjestäjäTikoteekki
Kouluttajaavustavan tietotekniikan asiantuntija Taro Katajisto

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste