Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Perustietoa selkokielestä

Ajankohta: 27.5.2024 klo 14:00 - 15:00

Sisältö

Mitä on selkokieli? Kuka sitä tarvitsee? Millaisia selkokielisiä aineistoja on olemassa ja mistä niitä löytää? Tällä kurssilla tutustutaan selkokielen perusasioihin. 

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 23.5.2024.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. 

Lisätietoa

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuKoulutus on maksuton.
PaikkakuntaEtäkoulutus
JärjestäjäSelkokeskus
KouluttajaSelkokeskuksen asiantuntijat

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 23.5.2024

17 paikkaa vapaana

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu

Tietosuojaseloste