Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Saavutettavuuden perusteet

Ajankohta: 25.9.2024 klo 09:00 - 13:00

Sisältö

Miten voit huomioida toimintarajoitteiset ihmiset omassa työssäsi? Miten teet verkkosisällöstä saavutettavan ja helppokäyttöisen?

Koulutuksessa tutustutaan saavutettavuuslainsäädäntöön sekä teknisen ja kognitiivisen saavutettavuuden perusteisiin käytännön esimerkkien kautta. Koulutuksen tavoitteena on antaa hyvä ymmärrys siitä, miten verkossa ja sosiaalisessa mediassa voi julkaista lainsäädännön vaatimukset täyttäviä sisältöjä.

Koulutuksen jälkeen osallistuja

  • tunnistaa teknisen ja kognitiivisen saavutettavuuden käsitteet
  • ymmärtää lainsäädännön vaatimusten perusteet
  • osaa havainnoida saavutettavuuspuutteita verkossa
  • pystyy tuottamaan saavutettavaa sisältöä verkkoon.

Koulutus järjestetään etänä Teams-yhteydellä. Lounastauko pidetään noin klo 11.00–11.30.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka suunnittelevat ja tuottavat sisältöä verkkoon.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.9.2024.

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Marjo Timonen, 09 3480 9223

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 50 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle . Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 126€ (Muut osallistujat 140€)
PaikkakuntaEtäkoulutus
JärjestäjäPapunet-verkkopalvelut
KouluttajaSaavutettavuusasiantuntija Tapio Haanperä ja suunnittelija Jenni Stolt

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 11.9.2024

18 paikkaa vapaana

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu

Tietosuojaseloste