Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

TÄYNNÄ Perustietoa kehitysvammaisuudesta -webinaari (1h)

Ajankohta: 14.2.2024 klo 13:00 - 14:00

Ilmoittautuminen sulkeutuu 13.2.

Kehitysvammaliiton jäsenorganisaatioiden työntekijöille suunnattu maksuton Teams-webinaari. 
Se on tarkoitettu sinulle,  joka olet aloittanut työt kehitysvamma-alalla ja tunnet tarvitsevasi perustietoa kehitysvammaisuudesta. 
Webinaarissa esitellään myös OSAAJAN STARTTI – perustietoa kehitysvammaisuudesta -verkkokurssi, jolla pääset syventämään osaamistasi. Verkkokurssi soveltuu sekä alalle juuri tulleille kuin myös pidempään työskennelleille, jotka haluavat päivittää tietojaan kehitysvammaisuudesta.

Lisätietoa:

  • Webinaarin sisällöstä: Susanna Rieppo, Asiantuntija, vaikuttamistoiminta ja jäsenyhteistyö,  s-posti: susanna.rieppo(at)kvl.fi, P. 050 329 0511
  • käytännönjärjestelyt: Mirka Oksanen, Jäsenpalveluiden sihteeri , s-posti: mirka.oksanen(at)kvl.fi, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuTapahtuma on maksuton.
Paikkakuntawebinaari
Paikkawebinaari
JärjestäjäKehitysvammaliitto ry

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste