Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Kehitysvamma ja neuropsykiatriset haasteet

Ajankohta: 13.3.2024 klo 12:00 - 15:30

Autismin kirjo, ADHD ja FASD ovat neuropsykiatrisia oireyhtymiä, jotka voivat esiintyä päällekkäin kehitysvammaisuuden kanssa. Kaikilla näillä on omat erityispiirteensä, jotka vaikuttavat suuresti siihen, millaisena henkilön kehitysvammaisuus ilmenee ja millaista tukea hän tarvitsee. Koulutuksessa perehdytään näihin erilaisiin päällekkäisyysvaikutuksiin ja pohditaan, millä tavoin ne tulee ottaa huomioon vuorovaikutuksessa henkilön kanssa ja 
hänelle annettavassa tuessa. 

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu lähityöntekijöille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 5.3. 

Koulutusinfo:

  • Mikäli etäkoulutukseen osallistuu samalta koneelta useampi henkilö, jokainen osallistuja ilmoittautuu erikseen tai organisaatio voi ilmoittaa henkilöt ryhmänä.
  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa:

  • koulutuksen sisällöstä: Susanna Rieppo, Asiantuntija, vaikuttamistoiminta ja jäsenyhteistyö, susanna.rieppo(at)kvl.fi, P. 050 329 0511
  • ilmoittautumiset/peruutukset: Mirka Oksanen, Jäsenpalveluiden sihteeri, mirka.oksanen(at)kvl.fi, puh. 09 3480 9265

 

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 50 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.
Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Mikäli etäkoulutukseen osallistuu samalta koneelta useampi henkilö, jokainen osallistuja ilmoittautuu erikseen tai organisaatio voi ilmoittaa henkilöt ryhmänä.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 126 euroa/henkilö. Muut osallistujat 140 euroa/henkilö.
Paikkakuntaetäyhteys, Teams
Paikkaetäkoulutus
JärjestäjäKehitysvammaliitto ry
Kouluttaja Videoluennon pitää psykologi, PsL Heikki Seppälä.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste