Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Perustietoa kehitysvammaisuudesta -webinaari (1h)

Ajankohta: 29.8.2024 klo 13:00 - 14:00

Sisältö: Perustietoa kehitysvammaisuudesta on Kehitysvammaliiton jäsenille suunnattu maksuton webinaari, joka auttaa ymmärtämään kehitysvammaisuutta. 
Webinaarissa esitellään myös OSAAJAN STARTTI – perustietoa kehitysvammaisuudesta -verkkokurssi, jolla pääset syventämään osaamistasi.

Kohderyhmä: Tapahtuma on tarkoitettu sinulle, joka olet aloittanut työt kehitysvamma-alalla ja tunnet tarvitsevasi perustietoa kehitysvammaisuudesta. 

Webinaari on ensisijaisesti Kehitysvammaliiton jäsenorganisaatioiden työntekijöille suunnattu maksuton Teams-webinaari. Muut kuin jäsenorganisaatiot ovat myös tervetulleita.

Palaute osallistujalta: ” Selkeä ja hyvin etenevä tietopaketti, ajatuksia herättävä.” 

Lisätietoa:

  • Webinaarin sisällöstä: Susanna Rieppo, Asiantuntija, vaikuttamistoiminta ja jäsenyhteistyö,  s-posti: susanna.rieppo(at)kvl.fi, P. 050 329 0511
  • käytännönjärjestelyt: Mirka Oksanen, Jäsenpalveluiden sihteeri , s-posti: mirka.oksanen(at)kvl.fi, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuTapahtuma on maksuton.
Paikkakuntawebinaari
Paikkawebinaari
JärjestäjäKehitysvammaliitto ry

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 22.8.2024

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu

Tietosuojaseloste