Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Kognitiivinen saavutettavuus – mitä, miten ja kenelle?

Ajankohta: 2.9.2024 klo 14:00 - 15:00

Sisältö

Mitä on kognitiivinen saavutettavuus ja kuka siitä hyötyy? Miten voit edistää saavutettavuutta omassa työssäsi? Tule tutustumaan kognitiivisen saavutettavuuden perusteisiin ja kuulemaan ajankohtaisia asioita saavutettavuudesta Papunetin maksuttomaan tietoiskuun.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.8.2024.

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Marjo Timonen, 09 3480 9223

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuKoulutus on maksuton.
PaikkakuntaEtäkoulutus
JärjestäjäPapunet-verkkopalvelut
KouluttajaPapunetin asiantuntijat Tapio Haanperä ja Jenni Stolt

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 26.8.2024

29 paikkaa vapaana

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu

Tietosuojaseloste