Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Papunet tutuksi – Puhevammaisten viikon maksuton tietoisku

Ajankohta: 1.10.2024 klo 14:00 - 14:30

Sisältö

Papunet välittää tietoa ja materiaalia kommunikoinnin tueksi, jotta jokaisen oikeus kommunikointiin ja osallisuuteen toteutuisi. Tule tutustumaan Papunettiin ja kuulemaan, mitä kaikkea suosittu verkkopalvelu pitää sisällään.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.9.2024.

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Marjo Timonen, 09 3480 9223

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuKoulutus on maksuton.
PaikkakuntaEtäkoulutus
JärjestäjäPapunet-verkkopalvelut
KouluttajaPapunetin asiantuntijat Jenni Stolt

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 24.9.2024

39 paikkaa vapaana

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu

Tietosuojaseloste