Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2022 (pdf, 916 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Työpaja työnantajayhteistyöstä ja työn muotoilusta

Ajankohta: 1.12.2016

Virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta mukaan mahtuu vielä. Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Tervetuloa!

Kohderyhmä: Työpaja on tarkoitettu työhönvalmennuksen parissa toimiville henkilöille.

Sisältö: Pajassa työskennellään yhdessä yhdysvaltalaisen työhönvalmennuksen asiantuntijan Laura Owensin sekä Kehitysvammaliiton asiantuntijoiden kanssa. Teemoina ovat työnantajien tarpeiden tunnistaminen ja niihin vastaaminen työn etsinnässä ja työn muotoilussa. Työpaja on tarkoitettu työhönvalmennuksen parissa toimiville henkilöille. Työpajan englanninkielistä osuutta ei tulkata suomeksi.

Ohjelma:

Päivän ohjelmaan pääset tutustumaan tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 9.11.2016.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: projektipäällikkö Tea Kairi, Puh. 050 537 0196
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Marjo Timonen, puh. 09 3480 9223

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helkan sopimuskäytäntö on muuttunut:

Hotelli Helka tarjoaa sopimushinnan sijaan ns. sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kokonaishinta on 120€ (Kehitysvammaliiton jäsenalennus 108€ ja eläkeläinen tai päätoiminen opiskelija 50 euroa). Osallistumismaksu sisältää koulutuksen lisäksi aamukahvit.
Huom! Saat lisäalennuksen 20% tästä työpajasta mikäli osallistut sekä työpajan että Koulusta töihin -seminaariin.
Paikkakunta Helsinki
Paikka Kehitysvammaliitto ry, Viljatie 4 A, (4. krs) luentosali, 00700 Helsinki
Järjestäjä Kehitysvammaliitto

Liitteet

Alustava ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste