Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliitto kouluttaa: syksy 2021 -esite (pdf, 310 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Palaa takaisin koulutuksiin

Tutkimusta 40 vuotta -juhlakonferenssi

Ajankohdat:
7.11.2018
8.11.2018

Paikka: Break Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8, 01510 Vantaa
Huom! Tapahtuman pitopaikka on muttunut. Tapahtuma järjestetään Kehitysvammaliitossa osoitteessa: Viljatie 4a, 00700 Helsinki.

Sisältö: Kehitysvammaliittoon perustettiin vuonna 1978 kokeilu- ja tutkimusyksikkö, jonka toiminta-ajatus määriteltiin näin: "...yksikkö keskittyy nimenomaan sellaiseen kokeiluun ja tutkimukseen, joka edistää kehitysvammahuollon käytännöllistä toteutusta."
Kehitysvammaliiton ja Sosiaalihallituksen välille solmittiin kokeilu- ja tutkimusyksikön toimintasopimus, jonka mukaan liitto sai valtionapua.
Hankkeiden ja julkaisujen valossa Kehitysvammaliitossa on kuluneen 40 vuoden aikana ollut erittäin monipuolista. Näinä vuosina tutkimuksen painopiste on muuttunut kohti yhteiskuntatieteellisempää painotusta, ja kehitysvammaisten ihmisten ottaminen mukaan toimijoina tutkimukseen ja kehittämistyöhön on vahvistunut.

Alustava ohjelma:
Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Matkat ja majoitus:
Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Majoituskiintiö:
Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.
Hotelli Helka tarjoaa sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.
Sopimuskoodi:
pinkhelsinki

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä:
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 26.10.2018.

Koulutusinfo:

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa:
• Sisällöstä: tutkimuspäällikkö, dosentti Antti Teittinen, P. 09 3480 9218
• Käytännön järjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, P. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää 8.10.2018. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
  Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

 Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

 Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Osallistumismaksu on 160 euroa/1pv ja 270 euroa koko tapahtuma.
Kehitysvammaliiton jäsenyhteisöjen edustajille osallistumismaksu on 144 euroa/1pv ja 243 euroa/koko tapahtuma.
Eläkeläisten ja päätoimisten opiskelijoiden osallistumismaksu on 70 euroa/1 pv ja 140 euroa/koko tapahtuma.
Organisaatiot ovat oikeutettuja ryhmäalennukseen (20%:a) mikäli vähintään 3 osallistujaa osallistuu samasta organisaatiosta.

Osallistumismaksuun sisältyvät konferenssin ohjelman lisäksi kaikki ohjelman mukaiset tarjoilut.
Paikkakunta Helsinki
Paikka Kehitysvammaliitto ry, Viljatie 4a, 4. krs., 00700 Helsinki
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ry

Liitteet

Ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste