Koulutuskalenteri
Kuva: Pekka Elomaa

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Kehitysvammaliitto kouluttaa – Syksy 2020 -esite (pdf, 156 kt)

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi osa koulutustilaisuuksista on muutettu webinaareiksi ja osaan on mahdollista osallistua etäyhteydellä. Koulutuksia on myös peruutettu ja siirretty myöhempään ajankohtaan.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutunutta haittaa. Päätöksemme perustuu haluumme toimia vastuullisesti ja vähentää riskiä koronaviruksen leviämisestä.

Liity jäseneksi

Palaa takaisin koulutuksiin

Saavutettavuus ja helppokäyttöisyys verkkosivuilla PERUTTU

Ajankohta: 24.10.2019

Puolen päivän koulutus antaa perustiedot siitä, miten eri vammat ja rajoitteet vaikuttavat verkkosivujen käyttöön ja miten erityistarpeet huomioidaan sivuston suunnittelussa.

Koulutuksessa painottuu selkokielen käyttäjäryhmien näkökulma ja palveluiden helppo ymmärrettävyys. Koulutus antaa perustietoa myös yleisestä saavutettavuudesta, hyvistä käytännöistä sekä saavutettavuuslainsäädännöstä. Koulutuksessa käytetään runsaasti esimerkkejä.

Tavoitteena on, että osallistujat saavat perustiedot saavutettavuudesta verkkosivustoilla ja ymmärtävät käyttäjäryhmien erilaisia vaatimuksia.

Koulutus on mahdollista tilata työyhteisöön.

 

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 9.10.2019

 

Lisätietoa

 • osastosihteeri Marjo Timonen, marjo.timonen@kvl.fi, puh. 09 3480 9223

 

Koulutusinfo

 • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
 • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan, jos koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
 • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
 • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

 


  Matkat ja majoitus

  Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä -kuluistaan.

  Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi. Muistattehan huonetta varatessanne ilmoittaa, että olette tulossa Kehitysvammaliiton tilaisuuteen. Näin teille huomioidaan sopimushintamme.

  Peruutusehdot

  Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
  Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

  Jos henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

  Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

  Osallistumismaksu 95 €
  Paikkakunta Espoo
  Paikka Linnoitustie 2 B, 02600 Espoo
  Järjestäjä Papunet-verkkopalvelu
  Kouluttaja Papunet-verkkopalvelun asiantuntija

  Ilmoittautuminen on päättynyt.

  Tietosuojaseloste