Koulutuskalenteri
Kuva: Pekka Elomaa

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Voit myös ladata Kehitysvammaliiton koulutuskalenterin 2019 pdf-muodossa (4 Mt).

Palaa takaisin koulutuksiin

YKS – Yksilöllisen elämänsuunnittelun sisäiset valmentajat

Ajankohdat:
28.2.2019
28.3.2019
25.4.2019
23.5.2019
4.9.2019
3.10.2019
7.11.2019
11.12.2019
12.12.2019

Sisältö: 
Koulutuskokonaisuus, jonka tavoitteena on kouluttaa sisäisiä valmentajia toimimaan yksilökeskeisen työkulttuurin valmentajina työyhteisöissä. Koulutus kestää kaksi lukukautta ja siihen kuuluu erilaisia välitehtäviä ja lopputyö. Koulutuksen
jälkeen opiskelija pystyy valmentamaan työntekijöitä laadukkaaseen yksilökeskeiseen suunnittelutyöhön ja toimintaan.
Sisäinen valmentaja osaa myös perehdyttää uutta
henkilökuntaa käyttämään karttaa, polkua, toimintasuunnitelmaa ja muita yksilökeskeisen elämänsuunnittelun välineitä. Näiden lisäksi opiskelija harjoittelee käyttämään oman työtavan arviointiin suunniteltuja välineitä ja osaa toimia erilaisissa valmennustilanteissa niiden vaatimalla tavalla. Hän myös tietää
miten yksilökeskeisen työkulttuurin vaikuttavuutta voidaan mitata.
Toivomme, että koulutukseen hakeutuvalla on käytynä YKS-peruskurssi sekä käytännön kokemusta YKSin
käytöstä työssään.

Alustava ohjelma:
Avaa ohjelma tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 14.2.2019.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Niina Sillanpää, puh. 040 775 1411
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Matkat ja majoitus
Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helka tarjoaa sopimuskoodin, jolla saatte aina -10 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää 14.2.2019. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kokonaishinta 1050 € (jäsenhinta 945 €). Sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit.
Paikkakunta Helsinki
Paikka Kehitysvammaliitto, 4. krs. Viljatie 4 A, 00700 Helsinki.
Järjestäjä Kehitysvammaliitto
Kouluttaja Niina Sillanpää

Liitteet

Ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste